Binnen smullen
van de herfst

Als het steeds vroeger donker wordt, en het weer te guur is om naar de winkel te gaan, brengen wij met liefde de opbrengst van het oogstseizoen bij je thuis.

Dus bestel je pompoen om van te smullen, hartverwarmende soep, king-sized portobello’s, stoofvlees, knalfrisse appeltjes, scherpe sjalotten, paté met pit en rondborstige wijnen om warm van te worden.

Warm je aan
echte winterkost

Blijf binnen met comfortfood binnen handbereik! Of nodig vrienden uit, want juist in de winter zijn er allerlei redenen voor een feestje.

Wij weten er wel een paar: boerenkool van de koude grond, rode kool, kogelronde spruitjes, sappig citrusfruit vol vitamines, ambachtelijke rookworst, hachee, winterkabeljauw en oesters recht uit de Oosterschelde.

Onze frisse
voorjaarscollectie

Blaadjes aan de bomen? Zet de ramen open, en laat het voorjaar maar de keuken binnenwaaien!

We brengen je kraakheldere Riesling, knapperige radijzen, romige witte aspergesoep, Noorse zalm, graskaas, zilte zeekraal, nieuwer-dan-nieuwe haring, boterzachte lamskoteletjes en zesty citroenen.

Zomerzon,
zó op je bord

Of je het nou doet op een wegwerpgrill of ‘n jaloersmakende buitenkeuken, Crisp is gemaakt voor zomers koken.

Wij hebben dorstlessende watermeloen, mosselen met knapperig stokbrood, kakelfrisse rosé, exotische soepjes, zacht-zoet zomerfruit, verse vis, vlees voor op de barbecue en krieltjes van eigen bodem.

BonenCrisp appVis

Zin in Crisp?

Snel naar de app

Stuur mij een link

Je eerste €15 is gratis!

Bieten