Uit liefde voor eten

Het is onze missie om eten van betere kwaliteit mogelijk te maken voor een groot publiek. De sleutel is de manier waarop we boodschappen doen. Want dat kan beter. Veel beter. Het verschil zit 'm in hoe je koopt: via een snelle, heel gebruiksvriendelijke en heldere app op je telefoon. Maar wij veranderen vooral wat je koopt. Daar gaat ons hart echt sneller van kloppen: supervers, lekker eten van het moment, direct ingekocht bij de makers en kwekers die weten wat ze doen. Het resultaat is Crisp.

De founders

de founders
"In zes maanden tijd hebben we met een topteam een supersnelle app gebouwd. Daarin staan nu twaalfhonderd versproducten van meer dan tweehonderd verschillende boeren, kwekers en makers."
tom
Tom Peeters
Al jong een liefhebber van goed eten, dus niet zo gek dat hij tijdens zijn studie in Amsterdam de Restaurant Week opzette. Daarna was hij adviseur fusies en overnames in Londen, tot de drang om iets te bouwen te groot werd en hij Westwing startte. Die succesvolle e-commerce formule ging in 2018 naar de beurs. Tijd om terug te keren naar zijn passie. Geen online slagerij (ook een idee), maar een tikje groter: Crisp.
michiel
Michiel Roodenburg
Na maar liefst drie masters besloot Michiel dat zijn liefde voor eten minstens zo groot was als die voor studeren en business, dus Ahold was een logische keus. Ook een plek om snel carrière te maken, dus kwam hij via het aansturen van Etos winkels en business control op de inkoopstroom binnen Albert Heijn terecht bij Ahold Group in Genève. De wens om dichterbij het (echt kwalitatieve) product te staan maakte Crisp de vanzelfsprekende volgende stap.
eric
Eric Klaassen
Wonderkind turned strategy consultant. Al op zijn zevende leerde hij programmeren, om zich vele jaren later bij VODW te ontpoppen als consultant voor alles wat digitaal is. Hyves en Zoover deden hun voordeel met zijn strategisch inzicht, waarna nog vele andere grote namen in binnen- en buitenland volgden. Inmiddels oprichter en partner bij BLOOM, wilde hij de kans om met goede vrienden een nieuw avontuur (inderdaad, Crisp) te beginnen niet laten liggen.
rene
René Bink
Geboren en getogen op een boerderij, dus ergens niet gek dat voedsel in zijn leven een grote rol speelt. Eerst tijdens zijn studie natuurkunde, maar vooral daarna tijdens elf jaar Unilever. De oorsprong van ons eten bleef lokken, dus richtte hij StreekSelecties op: een vernieuwende groothandel om streekproducten in de winkel te krijgen. Met zijn kennis van verse producten en de agrarische sector staat hij nu letterlijk aan de bron van Crisp.

Onze eerste klanten zijn enthousiast

"Speciale producten die ik nergens anders kan krijgen. De groenten zijn echt een stuk lekkerder dan in de supermarkt!"
Tess Vonk
"Nog nooit zulke lekkere croissants geproefd - en dat door ze gewoon zelf thuis af te bakken"
Niels van Luijt
"Alles is heel vers, en smaakt ook nog eens heel goed. Leuk om mooie nieuwe producten te leren kennen"
Léon van der Ende
bonen mobile telefoon vis

Haal alles in huis met de app

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over Crisp
Bedankt voor je interesse! Wat leuk dat je Crisp wilt volgen. We sturen je binnenkort een uitnodiging voor de app via e-mail of WhatsApp.
biet